tisdag 25 februari 2014

Tisdag 25 februari 2014 kommer jag nog inte minnas om tre år. Vaknade tidigt som jag alltid gör. 8 eller 9. Gick upp och käkade frulle, sen somnade jag på golvet i en timme hehhe. Det tar på krafterna att fira OS- hjältar! Städade och tvättade mest hela dagen och lyssnade på sommarpratare. Har verkligen kommit på det där med sommarpratare! Reallyyy interesting. Har lyssnat på Henrik Lundqvist, Petra Mede, en prällepräst och nu håller jag på och lyssnar på en ateist som lägger fram alla hennes motargument om kristendomen. 
 
Lyssnade också på Kristian Gidlund, en kille som var döende i cancer cirka 30 år gammal. Sätter livet i perspektiv såklart. Finns mycket man kan reflektera över i ett sånt livsöde- tiden, livet, döden, orättvisa osv osv. Tid, det enda vi har, det enda vi inte har. Kristian hade ju verkligen inte tid. Så jag har gått och funderat över livet lite här under dagen. Det är nog nyttigt att vara ensam såhär som jag är nu ett tag :)
 
Volleybollträningen blev inställd, jag åkte till en kyrka istället. Kyrkor är bra grejer ändå, vet inte vilket annat sammanhang i samhället jag helt ensam skulle kunna åka till en tisdag kväll utan att känna någon men utan att vara minsta orolig för att känna mig ensam. Väl omhändertagen blev jag på Hillsongs "new to church meet and greet". Trevligt.
 
Idag vilade jag knät men imorgon är det dags igen, cant wait. Dags att sova så jag får sticka ut och springa nån gång. Yes, you heard right, sticka ut och springa. Sånt jag gör nuförtiden. Tjolahopp och godnatt!!!
 
 
OS buketten pryder mitt fönster

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0