Det närmar sig jul

Veckan rullar på fint med alldelles lagom mycket att göra! Spelar o sjunger o har mig. Dock har knät tagit styrk av att jag sprungit så mycket.. Nu har jag ont i varje steg igen och jag får inte springa längre.. Skynda långsamt.
Nu är det julpyntat här på skolan och vi övar luciasånger för fullt. Vi ska gå massor med luciatåg! Ser fram emot det.
 
Ikväll kommer syster hit och imorgon sluter moder upp också och vi ska gå på Abba musset och avsluta dagen på Hard Rock Café! På söndag blir det adventsgudstjänst i St:a Clara kyrkan och sen strosa runt på stan. Ingen dålig helg.

Lussebullar!! Andy får vara med på ett litet hörn också
julpynt! PLUS att i glasgången spelar dom julmusik! very cosy

Fina och fula dagar

Söndagen var lövly eftersom jag träffade min dunderunderbara vän Lydia ♥ i love that girl. Vi var på Barkaby outlet och köpte varsin fin mössa!

Delicato- outlet

Igår var en riktigt seg dag.. Jag hade inte lust att göra någonting alls. På eftermiddag/ kväll la jag mig i min säng och stirrade in i väggen i två timmar. Men sen framåt 23- tiden fick jag ett ryck och både tränade och gjorde läxor och hann ikapp med diverse ting! Idag är det en finare dag med sol som skiiiner och jag ska ut och springa.
 
Mitt liv i övrigt:

Cyklar 

Köper billigt naturgodis
Mysiga tjejer myser på mitt rum

Skriver musik

När jag satt och klinkade på pianot kom Irma in och började leka med tonerna. Detta borde vi göra nåt av sa vi till varandra och började skriva på denna låt som blev klar i veckan :) enjoy!

 
 

MISSION COMLPLETED

Och DÄR var bloggbombningen färdig! Enjoy många nya inlägg kära bloggläsare ♥

Fredag

Förövrigt har veckan bestått av hårdträning, bio, massa musik, en lyckad kvällskonsert igår där jag och Irma sjöng en låt som vi skrivit själva! Ska försöka ladda upp den på Youtube och lägga in den här sen :) Idag tog Angelica o Loisen en dagstur från Örebro och hälsade på mig! SÅ KUL! fredagskvällen bestod av träning och bara chilla och ha det skönt. Nu är bastun igång så en bastu, en dusch och sen kommer jag sova som en gud på mina dubbla madrasser!

Intervju

Jag har sökt ett jobb som kontaktperson via kommunen. Då träffar man en ungdom cirka 3 gånger i månaden som på något sätt skulle ha hjälp av att ha en förebild/ vän. Så i onsdags var det dags för en intervju för detta uppdrag! Det var likt en vanlig anställningsintervju. En fråga de ställde: Hur ser du på din egen uppväxt? Jag är väldigt tacksam till mor och far när jag på den frågan svarar att jag ser på min uppväxt med stor tacksamhet. Trygg och allt vad en uppväxt ska vara. Att jag aldrig har värderats efter mina prestationer, vilket jag vet har stor betydelse till min trygghet i mig själv idag! "ååh jag önskar att mamma o pappa hörde det här" sa jag när jag svarat på den frågan :)
Att vara kontaktperson verkade sååå roligt och jag hoppas på att få en person tilldelad mig som jag ska få hänga med här under våren. Så fort de har någon som de tycker verkar matcha mig kommer de höra av sig :)
 
Mor o far hade jag ingen bild på men dessa två är ju direkt avgörande till att min uppväxt varit så bra ♥♥

En dålig men ändå bra dag

 Tisdagen var en rolig och tråkig dag på samma gång. På eftermiddagen hade jag klassisk sång! Det valde jag som valbar kurs att testa på. Tyckte det verkade lite roligt att sjunga lite operastyle. På klassisk sång har vi gjort så att en hr lektion med läraren och de andra lyssnar. I tisdags skulle jag ha min lektion och sjunga "I feel pretty". OJOJOJ just saying, klassisk sång är då inte min grej... hahah det gick inte bra kan jag säga.. Innan jag började sjunga viskade jag till Emelie som kompade mig "Varför gör jag det här", och det är en fråga jag fortfarande ställer till mig själv haha. Var ju lite hes faktiskt också men kan då inte skylla på det utan sanningen är att det är bara inte min grej... Önskade bara att fröken Johnsen hade varit i Sverige så jag hade kunnat ringa henne på dirr efteråt så vi kunde asgarvat tillsammans åt alltihop som vi brukar göra efter att jag har gjort bort mig men hon är i thailandet tråkigt nog. Det är såklart en jobbig situation att stå inför andra och göra en sak man vet att man inte är bra på! Men jag tar det avslappnat. Tur att jag känner att mitt värde inte ligger i prestationer för då hade jag inte mått bra denna tisdag kan jag säga ;)
 
Fortsättningsvis denna dag hade det ju varit skönt att få rensa bort den klassiska sången med ett träningspass! Jag och Alexandra skulle åka till gymmet och gå på ett MAQ- pass som jag hade laddat för cirkus en vecka. Var så pepp. MEN så stod tunnelbanan stilla och vi kunde inte åka= sofie blir tjurig och arg. Alexandra föreslog att vi skulle träna hemma men jag föreslog att vi skulle köpa godis och gå hem och tjura. Så jag köpte en stor after eight ask som jag började äta på en gång. SOM JAG SEN TAPPADE UT PÅ TROTTOAREN. Inte okej att tappa ut en grej man köpt som tröst för något..


Senare på kvällen åkte vi iväg på fotbollskväll i Kalhäll och såg på Zlatan - Ronaldo. En lyckad kväll trots svensk förlust som ändå var väntad!

GÖTELABORG

Helgen som var bar det iväg till Göteborg med mina vänner som precis som jag älskar mat ♥ Hallin bor ju där nuförtiden så jag, Fläkten (ja hon kallas det, inga följdfrågor på det) och Emma tog bilen för att se hur hon har det! På de gamla goda tiderna när vi alla spelade i samma lag träffades vi ofta de dagarna vi inte hade träning för att chilla och laga mat!

Helgen i bilder :

 Julmarknad på Liseberg!!
Femkamp mellan fyra vinnarskallar
 
Fläkten skriver önskelista till tomten
 
hela härliga gänget
baka bullar :) :) :)

Tyresö- Fortuna Hjörring

Championsleague åttondelsfinal var jag o kikade på o träffade vännerna från mitt fotbollslaget som jag saknar mycket! Tyresö gjorde fyra riktigt snygga mål och tog hem matchen med 4-0!
 
 
 
 

BLOGGBOMBNING

Nu mina vänner ska jag bloggbomba ikapp den sista tiden!! Ready set go!!!

Sammanfattning

Senaste tiden sammanfattat i en bild. More details later!
 
 Bästa godisaffären som existerar

Fotbollsgalan

I fredagskväll när reklamen kom på TV4 visade de reklam för fotbollsgalan! Jag kollade upp hur man kunde få tag på biljetter och hittade dem på ticnet för ynka 100 riksdaler! Fyra av mina vänner här fick jag med mig och VILKEN kväll vi hade!! I was in heaven :D
 

Kändis pics . Visst att det är Tobias Hysén som är känd i dagsläget, men vänta ni bara tills pinglan till höger blir känd pågrund av hennes fantastiska stämma! :)
 
 
Så här sött sussade dessa raringar i soffan härom kvällen, och det ska jag också göra nu!
Godnatt alla mina kära bloggläsare ♥

En rolig helg

Helgen var skön! Blandning mellan att ta det lugnt, ta tag i saker och ha riktigt skoj. Höjdpunkten var lördagskvällen när vi drog på oss våra höga klackar och intog Södermalm! På ett riktigt trevligt ställe beställde vi in husets vita vinflaskor och hade en kväll att minnas tillsammans:) Vilka partypinglor till vänner man har. En sak värd att nämnas är att jag hängde med forna Idol- vinnaren Markus Fagervall i baren hihooo. Huvudstaden levererar!!


 

Fredag av världsklass

- Sjöng lite i kör på förmiddagen
- Spelade piano och skriver en vacker låt tillsammans med Irma
- Sprang (!!!!!!!!!!!)
- En riktigt skön ftermiddagsbastu
- Sushihäng
- Pizza- och tacohäng
- Mäta lite olika kroppsmått haha inga konstigheter...
- Kolla på idol
- Se på film
- Fredagsmys
- Skratta mycket
- Tycka mycket om människorna som är runt omkring mig


Ready for running
Jag är tung/ Irma är svag
Jag är stark/ Irma är lätt
Ser ut som jag är nyprererad men icke, nu är det kyla efter att ha klarat av lite löpning :) :) :)
Sushi- häng
Pizzatime

 
 
 

Fjorton månader senare...

.. pirret i magen när jag på fredagmorgonen vaknade tidigt för jag visste att jag skulle få springa igen...

I torsdags när jag var hon sjukgymnasten sa hon att det var dags att börja jogga. Jag började typ gråta. 
Till en början jogga 1 min, vila 1 min x 10.
Sen ska jag alltid ha två vilodagar från jogging (styketräning går bra dock) och om det funkar bra öka på längden på springandet och korta ner vilotiden..
 
FINALLY. DET GÅR ÅT RÄTT HÅLL.
 
Torsdagen annars var mycket bra och avslutades med fängelsebesök på kvällen tillsammans med Maria och Sebastian. Vi sjunger och spelar tillsammans med de på fängelset. De tycker det är så kul, vi tycker det är så kul, alla har kul. 

Sweetel

Betel kallas här på skolan istället för sweetel :) namnet talar för sig självt! Under lovet laddade jag upp batterierna! Nu känner jag mig redo för en ny omgång veckor som kommer rusa iväg och vips så är det jul!
 
Alla dessa tre första dagar har varit väldigt lika varandra. Mycket sång- piano- och gitarr övning under dagarna och tid att umgås på kvällarna. Igår var det bastu som gällde! Dagen idag har mellan övningstiden bestått av många långa pratstrunder. Kära vännen Irma var tillbaka och vad vi än skulle göra lyckades det sluta i ett djupt samtal. Hjärnan har gått på full rulle. En lång kvällspromenad till mälaren och stjärnhimmel på det. I needed some space alone and some fresh air. Det enda jag kunde klaga på är alla bilar som jag inte riktigt gillar+ att knät fortfarande inte riktigt vill samma saker som jag. Väl hemma på skolan är det fullt med folk överallt, kladdkakebakning och titanic på det. Jag börjar bli sömnig och ser riktigt mycket fram emot att få borsta mina tänder och krypa till kojs. I nästa blogginlägg lovar jag lite uppiggande bilder så det inte blir för tråkigt med all text! Jag önskar alla mina kära trogna bloggläsare en riktigt god natts sömn ♥ 

Autumnholiday

Mitt lov:
 
- Kolla på broders matcher
- Hänga med lilleman
- Kolla in besties nya lägenhet
- Mysa med fröken Johnsen o fröken Bladh som båda äger egen lägenhet nowadays.. Så stora vi har blivit!
- Träna
- Spela lite fotboll hihooo :) :) :) :)
- Spela pingis
- Chilla
- Gå på 3D bio
- Kolla på fotboll
- Träffa favoriterna från favorittiden i gymnasiet
- Ha bondekväll ♥♥♥♥♥x10000
- Träffa systeryster
- Ta en fika med Michelle
- Shoppa med moder på stan
- Träffa kusinvitamin och nytillskottet i släkten dvs hennes man
- Vara på haloweenfest/ inflyttningsfest/ 20+20 årsfest
- Dansa på krogen
- Ha filmkväll med bästa filmen (en oväntad vänskap)
- Vara ute och vandra en sväng
- Chilla lite mer

update

Det var så skööönt med lov. Nämner för tillfället inget eller inga för att inte glömma något eller några. Kommer en mer detaljerat uppdatering inom kort om mitt liv! Men det var underbaart med många fina människor runtomkring mig. 
Nu ska jag sova! Hörs imorgon! 

RSS 2.0