konsert

Hellooo!! Den senaste veckan har kretsat kring konserten som vi höll i nikolaikyrkan i lördags. Det var sååå kul. Blev så lyckat!!! många ögon som tårades :') så denna vecka ska jag ta det riktigt lugnt! Träna och bara slappa. Ser fram emot det :)
helgen i bilderVår och värme

Oj vad länge sen jag skrev!
Det som har hänt är att våren kommer med stormsteg :) Jag har varit i london där våren var med gången än här. Jag gjorde så mycket kul i london. Mor och syster var mitt sällskap och vi hade några riktigt lyxiga dagar med shopping musikal turistande och god mat!
Nu har jag påsklov :) imorse var jag på fotbollsrehab träning. Det går framåt.. nu spelar jag med boll igen... :) :) :)
Ser fram emot att komma hem och träffa nära och kära! Sitter på tåget nu. åker direkt hem till Emelie och sen hämtar jag bror efter träningen. Båda favoriterna redan ikväll!!! Saknar dem.
Igår kväll var det grillpremiär.. en glaskorridor gjorde vi om till middagsrum så det kändes som en inglasad veranda. Mycket ljus god mat fin dukning musik vännerna och åt ena hållet lös fullmånen starkt som en lampa och åt andra hållet såg jag fotbollsplanen.. :) och så hade jag gjort en hemmagjord daimglass till efterrätt. Vilken kväll!!!

Livskvalitet

Att 15 min innan pressbyrån stänger komma på att det är sista dagen med 50% rabatt på GB:s glassortiment. Att Maria tar på sig löpardojorna och jag tar min cykel ner till brommaplan. Hade tänkt köpa en daimglass (som alltså kostar 11.50 utropstecken utropstecken utropstecken) men sen köpte vi 10 glassar. För att sen stanna på ICA och köpa en godispåse. Som jag äter när jag cyklar bredvid Maria som löper och jag känner mig bara som en klockren personlig tränare när jag med chokladen i högsta hugg peppar henne till att springa lite snabbare.

Detta kallar jag livskvalitet! Ska nog skicka in till nationalencyklopedin o se om den blir godkänd som definition av ordet. Den LÄR ju bli det.

Detta var värt ett helt eget inlägg i mitt tycke ♡

I stort behov av träning

När jag inte tränar. Får jag massooor av energi som jag inte vet var jag ska göra av. Mindre sömn i helgen+ inte tränat= flummig kväll. Men ack så rolig. Maria Mary Bengan Bengtsson o jag har haft flummiga samtal.

Helgen för övrigt var ju helt underbar. Vad är det för liv jag lever, vad har jag gjort för att förtjäna det här och alla fina människor i min omgivning. En tripp till örebro för att fira att Loisen o Ankan är halvvägs till 40. Massa dans in på sena natten för att sen vakna upp och åka ocj äta en HIMMELSK brunch med vännerna sen barnsben. Dom betyder ju väldigt mycket.

Tåg till stockholm och sen ett kyrkbesök på det. Flum skratt bastu på det. Och så lite välbehövlig sömn på det. Godnatt alla mina kära bloggläsare ♡
RSS 2.0