Lost without youAtt ta tid med Gud. Så värt. Det känns som att varje minut jag är med Gud får jag tillbaka tiofaldt. För lång tid utan honom(/ henne/ den/ det) och det blirinte så bra. I am thankful. Fast blir trött på Gud ofta också. Sometimes (to often) förstår jag inte. Men tror att det beror på mig.
Där Gud får plats syns Gud. Gud får ingen plats i den här världen, därför syns inte Gud i den här världen. Fast joo det gör han ju verkliiiigen också titta på den här bilden tillexempelojoj vackert vackert. Skapelsens perfektion, intelligent design. Hur kan man säga att vetenskapen motbevisar Gud?? Det finns väl inget som bevisar Gud mer.

Anyway. Där Gud får plats syns Gud. Ser det sååå tydligt när jag tittar tillbaka på mitt eget liv. Funderar på att gå en bibelskola i ett halvår. Fats jag som har lovat mig själv att aldrig göra det heheh. Kyrkan har ju inte riktigt varit min grej. Men det vore kanske värt ändå. Vilket religöst inlägg! Nu dags att be till herr Gud! Bless you all my readers ♡

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0