bilder

orkade tyvärr inte skriva igen just nu.. här kommer lite bilder. peace out

suck

Hade precis skrivit ett långt inlägt.. så försvann det...


Chokladbollar

Trött-torsdag! Men har både tränat och haft snöbollskrig så jag äter chokladbollar o ligger i soffan med gott samvete :) i helgen ska jag åka hem o åka skidor med pappi!! Jag saknar min familj. Tackar Gud för dom varje dag. Fick till och med en tår i ögat när jag skrev det här. Oj vad fint o gulligt inlägg det här blev, så kan det gå! tjing!Hänger gärnet med denna sköna bönaSunday in pics
kyrksöndag

Besökte slottskyrkan på högmässa! Jag är kär i stora kyrkor :) denna kyrka döptes Estelle i och Madeleine gifte sig i den. Ska fortsätta besöka stora fina kyrkor i stockholm under våren!


rally

hihooo this was so funny!! snö is halt bil = funny

fina vinterDet är så fint ute!! Helgens planer är att åka med hampus till en stooor yta o sladda runt med bilen hihooo :) ser fram emot det. Om jag känner mig pigg o kry blir det nog staden ikväll annars bara hemma o slappa!! Imorgon väntas två kyrkbesök. Först slottskyrkan o sen hillsong church! peace out!

handboll mm

Hej vänner!!

Onsdagen har bestått av sång o musik och på kvällen for jag o alexandra iväg till hennes kompis o såg sverige vinna handbollen :) gött mos!!!

måndag

Ojoj vilken måndag!! bilderna talar för sig själva. Kram o godnatt!!

My room

En chillbild från mitt rum varsågod :)

Jan. 12, 2014
lördag

Nu är vi igång igen!!! Första veckan har varit mjukstart. Jag åkte hem igår för att fira herren till höger på denna bild. Sussade hos favoriten julia efter partyt. How I love that girl!!! Idag blev det en sväng till mullhyttan för att hämta vinterkängorna nu när snön har komit! Hann träffa far o bror så det var ju riktigt trevligt. O nu är jag tillbaka i bromma! Så man flänger o far.. Från mullhyttan till bromma!! Gillar båda ställena skarpt! Här blev det god mat o bastu. Och nu laddar jag för morgondagen!
håll ut!!

Hej vänner!!
 
Nu är skolan igång igen och bloggen kommer bli mer regelbunden! Jag kommer också imorgon få min nya mobil vilken jag kommer kunna ta riktigt fina bilder och det ser jag så fram emot! jag är trött men mår bra

RSS 2.0