Våren intar Stockholm. Jag intar våren. Våren intar mig. Stockholm intar mitt <3

Alltså mina helger är fööör sköna. Älskar Stockholm, älskar vädret. Kravlösa dagar utan stress. Dagarna är ofta oplanerade men ändå dyker det upp hur mycket roliga saker som helst. Älskar Stockholms utbud. Fredag: Sitter i shorts o solar i flera timmar. Pratar i telefon med my loved Lydia. Äter glass med varma hallon o hjortron o chokladsås till middag. Kvällen åkte vi på musincafe på söder som följs av pubhäng och utgång på en klubb med dans för hela slanten.Lördag:Denna dag hade jag sett fram emot! Planerna var besök av mina kära kära barndomsvänner Paulina o Emelie. Dock saknades ju Matilda som hänger i grannlandet. Vi gick på stan. Köpte sallad o jordgubbar o naturgodis. Satte oss vid vattnet vid slottet i många timmar. Köpte glass. Gick i Storkyrkan och tänkte på att victoria gifte sig där. Åkte hem till mig o slappade på mitt lilla rum. Åkte till stan igen. På tunnelbanan fick vi vara med om lite drama då en kvinna som vi satt bredvid var förföjld av en man. Vi såg hur mannen verkligen kollade konstigt på henne och var skum. Ringde polis o mötte upp väktare på bestämd tunnelbanestation. Dock gick mannen tyvärr av två stationer innan eftersom han förstått att han var påkommen. Pågrund av detta lite senare än vi tänkt men ändå så att vi inte hade någon stress intog vi söder för andra kvällen i rad. Irländska puben southside och åt jättegoood mat. Älskar det stället.
Grädden på moset var att gå ut till Mälarstrand och se ut över Stockholm by night. 
Efter att ha vinkat av mina kära köpte jag en underbar godispåse som jag mumsade i mig på tunnelbanan hem. Somnade mycket lycklig.
Söndag: Går upp och tränar på gymmet. Åker in till stora staden och ser vännen Elin spela med marinkåren på högvaktsbytet vid slottet.
O så lite humor på det. En skylt att det är rasrisk på en staty som är myckeet hög, så har de spärrat av ett område på två meter hehheh.
Åkte hem o tränade lite till. Nu sitter jag vid konstrgräsplanen brevid skolan o kollar på fotboll. Ska gå hem o äta o duscha o åka till kyrkan ikväll med Andrea. Så så är det. I am very thankful och njuter i högsta grad ♥

Höjdpunkt

Dagens veckans månadens höjdpunkt. Idag fick jag finallyyyyy med mig några vänner härifrån att spela fotboll!!! det var så kul. Bästa kvällen. Imorgon- sjukgymnasten!

Söndag sköndag

Sälen var helt underbar!!
Nu är det två månader kvar i huvudstaden. Det har gått fort och känts länge på samma gång. Två månader känns nog ganska lagom. Ser fram emot att komma hema och hänga med nära och kära på hemmaplan!
Igår var det klackarna i taket med Alexandra och vi kom hem när det var mer morgon än natt. Idag har jag inte orkat ta tag i nååånting! Så dagen har varit riktigt skön! Har bara gjort vad jag känt för precis hela tiden! Långa trevliga stunder med sköna grabbar o tjejer. Sen blev det lite kyrkbesök. Åkte till Stora Mossen och letade efter en fotbollsmatch att kolla på. Saknar ju fotbollen o sporten mycketttttt. Det var ingen match, men satt o tittade på några småknattar som körde rulla skjut typ. Ville bara adoptera dom små grabbarna. Det är ju drömmen ändå, att få några fotbollstokiga barn. Sen åt jag noblesse och vaniljvisp (testat den kombon?). Sen blev jag överlycklig när oscar ville spela fotboll med mig!!! Dock var fotbollsplanen upptagen så det blev pingis o boxning istället. Sen en löprunda a 5 km. Mmmmm underbart. Nu vankas bastu. Mitt rum är kaos. Alla noter är kaos. Det gör inget. Tar tag i det imorgon typ :)
cyklade långt igår. Längst vattnet hela tiden. Vackert.hittade två svanar
partypinglan nummer 2 (jag är nummer 1 ;) )like this girl


heyyyyy


njuter av att vara vid en fotbollsplanSka snart krypa ner i det här kaoset!!! Byeeee byeeee

sälen

Jag njuter!!!! Har precis vaknat till strålande sol. Lör sön o mån har jag åkt fantastisk längdskidåkning! Och nästa år blir det vasaloppet!
sol

hej vänner!

Jag lever! Det är sol! Det gör mig glad!
Idag ska vi spela fotboll på Beteltiden yeiii lite pepp på det!

Igår tog jag min cykel till mälaren (1 km bara) cyklade upp på en höjd o fann detta. Vackert.
RSS 2.0