Våren intar Stockholm. Jag intar våren. Våren intar mig. Stockholm intar mitt <3

Alltså mina helger är fööör sköna. Älskar Stockholm, älskar vädret. Kravlösa dagar utan stress. Dagarna är ofta oplanerade men ändå dyker det upp hur mycket roliga saker som helst. Älskar Stockholms utbud. Fredag: Sitter i shorts o solar i flera timmar. Pratar i telefon med my loved Lydia. Äter glass med varma hallon o hjortron o chokladsås till middag. Kvällen åkte vi på musincafe på söder som följs av pubhäng och utgång på en klubb med dans för hela slanten.Lördag:Denna dag hade jag sett fram emot! Planerna var besök av mina kära kära barndomsvänner Paulina o Emelie. Dock saknades ju Matilda som hänger i grannlandet. Vi gick på stan. Köpte sallad o jordgubbar o naturgodis. Satte oss vid vattnet vid slottet i många timmar. Köpte glass. Gick i Storkyrkan och tänkte på att victoria gifte sig där. Åkte hem till mig o slappade på mitt lilla rum. Åkte till stan igen. På tunnelbanan fick vi vara med om lite drama då en kvinna som vi satt bredvid var förföjld av en man. Vi såg hur mannen verkligen kollade konstigt på henne och var skum. Ringde polis o mötte upp väktare på bestämd tunnelbanestation. Dock gick mannen tyvärr av två stationer innan eftersom han förstått att han var påkommen. Pågrund av detta lite senare än vi tänkt men ändå så att vi inte hade någon stress intog vi söder för andra kvällen i rad. Irländska puben southside och åt jättegoood mat. Älskar det stället.
Grädden på moset var att gå ut till Mälarstrand och se ut över Stockholm by night. 
Efter att ha vinkat av mina kära köpte jag en underbar godispåse som jag mumsade i mig på tunnelbanan hem. Somnade mycket lycklig.
Söndag: Går upp och tränar på gymmet. Åker in till stora staden och ser vännen Elin spela med marinkåren på högvaktsbytet vid slottet.
O så lite humor på det. En skylt att det är rasrisk på en staty som är myckeet hög, så har de spärrat av ett område på två meter hehheh.
Åkte hem o tränade lite till. Nu sitter jag vid konstrgräsplanen brevid skolan o kollar på fotboll. Ska gå hem o äta o duscha o åka till kyrkan ikväll med Andrea. Så så är det. I am very thankful och njuter i högsta grad ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0