eu val

NU har jag tagit semester. Lektioner o så är slut. Förttidssemester eftersom jag kommer jobba i sommar. Men ska ju till norrland och öland så det känns verkligen överkomligt :)
Semestervecka i stockholm känns så skönt :) Men jag blir lite seg när jag får ledigt såhär. Dock är jag duktig idag. Har tränat mycket o nu tar jag tag i eu- valet. Måste bli insatt så jag kan rösta!!!
Badade förut med Sofia. Det var underbart!


att plocka in en liten blomma gör mig så lycklig!

Carola

Har ont i händerna, det sticker i dem när jag spelar piano. Det är så tråkigt för jag kan inte öva.. men har bokat tid för att kolla upp saken.

Dagen:

-Carola var här och coachade sångarna. (jag sjöng inte men var med o kollade) Riktigt skoj.
-Vara trött o sova lite. Äta lite. Hänga lite. Öva lite.
-Spela fotboll med filadelfiakyrkan.
-Cykla hem o det är fullmåne
-Komma hem till internatet o det luktar nybakade kakor. Vännerna sitter o försöker spela en låt i sjutakt o alla är bara allmänt sköna o mysiga. Borstar tänderna i korridoren tillsammans med andra som borstar tänderna. Kommer sakna dessa människor.
-Nu är jag så trött. Imorgon ringer klockan 6 o träning på stadion väntar.


Fin helg! Igen!

Stadion


I går morse ringde klockan 6. Då vaknade jag inte tillräckligt för att gå upp eftersom jag hade sovit allt för få timmar. Jag vaknade 6.50. Skulle vara i stan 7.30. Det tar 40 min med kollektivtrafiken o 30 med cykel. Det är ett under men jag hann. Hoppade i kläderna o upp på cykeln. Var typ fortfarande sovande när jag cyklade iväg i full fart men vaknade till efter ett tag haha. Det regnade o jag frös om händerna men älskade ändå livet. Hatkärlek liksom som jag alltid känner när jag tränar. Fast det är nog 95% kärlek o 5% hat till träningen för man lär sig älska att pressa sig själv.

Anyway. Det var hopp och löpträning med några sjukgymnaster från stället jag går o tränar på. Tillsammans med andra som precis som jag håller på att kämpa tillbaka från en skada! Det var SÅ kul. Hade ont dock. Men att gå runt på olika stationer o få instruktioner o peppning. Och avsluta med intervaller runt på Stockholm stadion där vi höll till. Det är så hög kvalitet på instruktörer lokaler och allt!! Jag vill inte flytta ifrån den här träningen nu när jag slutar om några veckor!!!!!!!!

matsäck

Hej vänner! Sitter på tåget. Hade bestämt att jag skulle äta min matsäck klockan 11. Inte en minut senare öppnade jag lådan som jag plockat ihop i salladsbaren på willys. Alltså vet ni hur goood den vaaar. Potatissallad pastasallad fetaost varmrökt lax kyckling vitlöksdressing avokado mango melon ananas mm mm mm. Salladsbaren på Ica/ willys wherever kan ju vara den bästa av ting här på jorden. Sen naturgodis till efterrätt. Mmmmmmums. Kände verkligen för att dela med mig av den här upplevelsen till er heheh. 
Skrev en ansökan här om dagen då man skulle beskriva sig själv. Avslutade min beskrivning med: "tycker om det lilla i vardagen såsom mat och kvalitetstid med nära och kära."
Mat är livet. Och träning. Det är ju för väl att jag gillar båda för utan det ena skulle ju det andra kapitulera.
Peace out!

Middag


Här ligger jag och väntar på att klockan ska bli halv6 så jag kan gå o laga middag. Imorse tränade jag fotbollsrehab. Mycket mycket roligt. I övrigt spelar jag piano. Men har överansträngt mina händer för cirka två veckor sen. Vilade en hel vecka men det hjälpte tydligen inte så värst. Så nu får jag endast spela korta stunder. Tråkigt såklart. Har inga planer alls ikväll. Har ju redan tränat idag o piano kan jag inte heller spela så värst mycket. Myskläderna är på och jag kommer väl inte anstränga mig allt för mycket ikväll :) 18 min tills jag ska börja laga middag. Stuvade makaroner och stekt falukorv. Ojoj inga fel. Tjing tjolahopp

Mosigosi

Jaani vänner. Liver går ju i perioder. Ibland äger ju inte livet direkt. Men nu gör det verkligen det. I am so thankful.
I fredags träffade jag lyddan o sen var min vän mosan här senaste dygnet. Ikväll var jag till en kyrka som jag gillar (!). Den gjorde mig pepp på allt. Aa men så att. Så är det. Godnatt ♡


brownie


Och det smset som jag precis skickade till carro får sammanfatta det hela. Imorgon ska jag träna. O spela piano. O äta. O chilla.

vänner träffar vänner
Ledig!

Förra veckan var intensiv i och med konserten :) denna vecka har varit lugnare med tid för att hinna ikapp!! Och idag tar jag ikapp med det sista. Deklaration, pappersfix osv.. Sen kommer jag ha några dagar heeelt ledigt. LYX. Ska träna mycket, läsa, vila, cykla till hagaparken vill jag göra också o spana efter Victoria o Daniel :) Nästa vecka börjar det med övning inför BETEL STOCK, en typ av festivaldag här den 18 maj då det kommer riggas upp scener och vara massor med framträdanden!!
Det är skönt att komma ikapp o lugna ner sig... Tankarna o allt hinner ikapp. Det äe på tok för mycket stress i samhället! Detta år har jag överlag inte känt mig stressad. Jag har tid, det är så skönt. Tid är ju ändå allt vi har. Att säga att man inte har tid är ju knas ändå.. allt handlar egentligen om prioritering.
RSS 2.0