Every day is a blessing

Den sista helgen fick jag vara med om några helt magiska dagar! De började på torsdagsnatten med att vi proppade en bil full och åkte länge för att efter en lång vandring i mörker komma fram till en aktiv vulkan.  HUR MÄKTIGT

väl framme vid kanten såg vi lavan bubbla därnere... det är svårt att få perspektiv men den är galet stor 

Efter vulkanäventyret åkte jag direkt till jobbet o planen var att agera helt normalt så ingen skulle märka att jag inte hade sovit heheh. Men misslyckades ganska så mycket med det eftersom jag skrattade mig igenom precis hela dagen för jag var så trött o precis allllllt var extremt roligt hela den dagen 


De gjorde de ju inte lättare heller att hålla sig för skratt när vi hade happy  hat friday o chillade runt i dom här hela dagen Lördag söndag var vi 7 tjejer som hyrde mopeder. Alltså brumma runt på varsin moppe o sol o värme med den bästa tänkbara utsikten var ganska så oslagbart... o sön morgon gick vi upp tidigt tidigt för att åka iväg till en strand där vi mellan 7-9 simmade med massa delfiner!! Ett tag hade jag 50 delfiner under mig.... alltså de var så häftiiigt.


sen var de ny vecka o dags för jobb igen men lika glad för de är jag för jobbet äger 🙌🙆 vi har planterat bananplantor mest hela veckan!

Lite splittrat att jag har så fint här när de händer så mycket i europa i övrigt med terrorhot mm mm. De påminner om hur skört livet är o varje dag är verkligen en gåva .. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0