Dags att slå sig till ro

O jag har ju längtat efter att få göra det.. :) Efter att ha flyttat runt på olika ställen känns det så sköönt att ha kommit till ett sammanhang som kommer finnas kvar i mitt liv wihoo ! Utbildningen jag hoppat på, psykologi på Karolinska Institutet är fem år så nu slipper jag fundera på vad jag ska göra varje halvår! Hitills känns utbilningen mycket braa. Vi har en överblickande introduktionskurs just nu. Det är ovant att vara i skolan igen. Temposkillnaden här i jämförelse med våren i Tanzania.. Överlag är ju mycket motsatser det bara kan bli här tillskillnad från livet där.. Bra att ha testat på det för att inte ta saker för givet. Och bra att fått se andra sätt o leva än att stressa på hela dagarna för att få ut så mycket som möjligt av livet- tror ju inte riktigt att det är så- så note to self i storstadspulsen! Men studentlivet har dragit igång med sittningar dans osv and I love every part of it! 
 
 
 
 
O jag är ju världens lyckigaste tjej att få komma hem till detta ställe varje dag efter skolan. 
 
 
 
Min vän Emelie från när jag gick musikskolan här i Stockholm hyr detta och då får jag bo här med henne.. Det är en dröm. Det är långt att åka eftersom jag bor söder om stan och skolan ligger norr om, men de är inte svårt att förlåta alla trånga tunnelbaneturer när jag får komma hem till lilla mysiga stugan..
 
Har ju saknat Stockholm sen jag flyttade härifrån sist.. De är SÅ FINT här. Så många smultronställen, te.x detta där man kan se ut över hela stora staden..
 
 
 
Morgondopp! Nattdopp! Etermiddagsdopp! Det är ju fortfarande sommar <3 
 
YESBOX det är lite så livet rullar! Har ju längtat efter att de här livet ska börja. Hade svårt att tro att det skulle hända. Men det verkar ha gjort det nu weiiiii and I love it love it! Ska ju försöka skriva lite i denna blogg nu också omvad jag gör på dagarna så jag hoppas den inte ska damma ihop mellan gångerna. Nu kommer snart Emelie hem så hon ska laga middag o jag står för efterrätten- chokladfondant yammiee. Vi har lyckats gått om varandra mest hela tiden sen jag kom - men ikväll har vi bokat in en dejt! 
 
Kramkramrkam från en trött glad o väldigt tacksam Soffipropp
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0