Those were the days, those are the days

Hittade lite gamla pics ❤💖❤💖❤
 HAHAHAH I JUST LOVE THIS!!!!!!
 
 

 

 

Hon skulle tillsammans med Matilda ha kommit o hälsat på här i Stockholm idag men ligger krasslig hemma tyvärr 😭

 

At the moment. Emelie sitter o pluggar o jag kollar skid- VM ❄ vi har de så bra hon o jag ❤ Hon ska snart lämna mig o åka till Afrika, hur ska de gå hur ska de gå

 

Senare blir det middag hos denna där innan vi ska till kyrkan 🙌 veckan var lite småseg med plugget för en gångs skull. Även fast de är intressant, det flöt inte på som vanligt bara. Nu en sista ledig dag innan ny dag nya tag imorgon 🙌 håller plugget till dagtid på veckorna, tar alltid ledigt på kvällar o helger. Saken är ju att man alltid kan plugga mer! Men jag kan ju inte i fem år gå och vara stressad över plugg hela tiden! O hittills har jag klarat mig bra med det här upplägget 🎉

För ett år sen var jag i Bumilayinga i Tanzania. Söndag , vad kan vi ha gjort. Precis ätit bröd och druckit te som de bakat och lagat över den öppna elden. Gick en sväng till kyrkan och byn. Inväntar majsgröt och bönor. Det är absolut nåt av det bästa jag varit med om, fast vi fick kämpa oss igenom många av dagarna! Och jag får nästan ont i magen av att tänka på om jag skulle vara där nu istället för här i Sverige. Att skala av alla bekvämligheter och nöjen, o se vad som blir kvar av en själv när man satt där och åt majsgröt för tionde gången den veckan 😂 det var spännande faktiskt, jag gillade utmaningen. De gör mig mer tacksam för varje dag här samtidigt som de känns så otroligt orättvist att det är jag som lottades in i att födas med sjukvård, utbildning och en trygg familj, för jag har inte gjort någonting för att förtjäna det här.. O jag vet att de blir inte bättre av att gå och må dåligt över att vi har det bra. För det är inte det att vi inte förtjänar det, men det är ju det att ALLA är värda att få ha sjukvård, utbildning, trygghet.. (däremot är de nog lika lyckliga att slippa all den materiella överflöden som vi tappar bort oss i här..) Men varför det känns så jobbigt är ju för att det inte hade behövat vara såhär otroligt ojämt, men vi människor fortsätter tillåta det. Och jag är en del av det. För ibland mår jag så illa på mig själv som inte gör mer än vad jag gör, och för att jag också blir så insnöad i vårt materiella samhälle och våra problem vi har här. 

Jaa ni. Planen var att lägga upp de gamla söta bilderna som jag hittade från min fina barndom och sen jag kom o tänka på vad jag gjorde för ett år sen. Nu ska jag ta en dusch i varmvatten innan jag tar fram mat ur kylskåpet och laga till den på min elektriska spis, det är något jag i alla fall är väldigt tacksam över.  

 

Lilleman

Han denna där hänger här med mig hela helgen! Kung är han. Vi chillar stadigt. Shoppat lite på Mall of Scandinavia o kollade på ett hinderbanelopp på friends arena. Har även kollat 1.5 säsong av gift vid första ögonkastet 😍😍 bättre program får man leta efter. Nu är de söndag kväll o vi är påväg till kyrkan. Tyvärr mår han inte helt 100 så han får nog vända o åka hem

Mår bra osv heheh


Stockholm

Några spontana saker jag älskar med Stockholm

- Att det alltid händer roliga saker. Den 15 mars är de SM kval i ordvitsar på ett ställe på söder - det här exemplet beskriver ju allt.
- SL. Bussarna o t banor går hela hela tiden.
- Alla fina byggnader

Jahapp kreativt Soffipropp 3 saker 🙌 orkar inte producera mer än så just nu heheh efter en heldag i skolan. Har lärt mig om tal o språk! Kulkul! Ligger på soffan hemma hos Flisan, sover hos henne alltsom oftast eftersom hon bor 10 min från skolan. Svårt att förklara hur mycket hon berikar mitt liv den tjejen. SÅ OBESKRIVLIGT FIN.

Igår var det idrottsdag 💖❤💖❤ skolan erbjöd massa sporter o testa på. Jag tog fotboll o volleyboll säkra kort ojojoj vad kul de var ... imorgon kommer lilleman o ska vara här hela helgen! Planerna är att äta pizza o kolla en hel säsong av gift vid första ögonkastet USA! Nu samlar jag kraft att röra mig mot stugan ❤🏡 hey ho I can do this!


Det här med att vatten fryser till is

Bra grej if you ask me!! Att plugga o sen knyta på sig skrillorna som en liten paus. Nu läser vi om minnet i skolan. Så kul!! O intressant. I like I like!!


Livet på landet

Men hej vänner! En sak jag vill försäkra er om är att jag är mer levande än vad denna bloggen är tack och lov heheh.

I helgen var det dags för den yngsta av oss att fylla myndig så då samlades vi alla hemma på landet. Alla samlade 💖💕❤ Så skönt. Jag älskar min familj o våra nära och kära så otroligt mycket ❤❤❤

Vi började helgen i Falköping med beachvolleybollhelg!! Drömdröm. Sen mot Mull där alla närakära samlats för att fira han i mitten som önskade tacos o kladdkaka o marrängtårta att äta , varför krångla till det liksom.

Världens rikaste är jag. Träffade Emelie Simon o (numera) ganska stora Olle ❤💙❤💙 2 år o 4 månader. Inte liten bebis längre.

Om 11 h är jag i Stockholm på föreläsning. Nu ligger jag i sängen i mullhyttan. Jag gillar kontrasterna. Men just nu vill jag mest bara sova ❤


RSS 2.0