Flisan quotar

En natt när vi låg o skulle sova o pratade om hur fin vardag vi får ha o hur maxat liv vi har. Hon kläcker hon ur sig de här o jag känner hur jag måste föreviga o aldrig glömma! 


Dags o ta helg

Började denna helgen med o traska runt i vår fina huvudstad 

Hittade ett cafe med världens finaste utsikt o slog mig ner med min nyinköpta pocketbok som jag köpte spontant till mig själv här i veckan (dags o läsa nåt skönlitterärt för första gången på år o dar)
Kakan tog slut o himlen blev mörk o staden blev ljus

Bildbomb från min vardag

Yesbox picspics from my everydaylife. Det börjar alltid med att jag vaknar när det blir ljust vare sig jag vill eller inte oavsett om jag är utvilad eller inte                                                                                                                                  

Jag tränar
 
 
 
Jag slänger ihop en matlåda o packar mellis osv
 
Jag äter frukost
 
Jag åker buss med 100 pers
 
Jag går på föreläsning
 
Vi tar en paus i solen om solen vill visa sig
 
Vi äter våra matlådor
 
Vi pluggar ännu mer
 
Hello peeps can I join?
 
Det är kväll o Sthlm erbjuder nåt kul just hela tiden. En spelning, en AW, ett träningspass, nåt i kyrkan, en utsiktsplats eller så blir middag hemma i stugan
 
 
 
Jag läser en 2000 år gammal bok o finular på hur den ger tips för mitt liv idag
 
Jag kryper ner och jag checkar ut
 

I vote birthdays for president

Hade världens bästa födelsedagshelg med firande flera dagar i rad, att jag har klarat av 23 år på denna jord är värt att firas tjohoooooo!!! HUR KUL är det inte att fylla år??? Det borde man göra oftare 


Svensk syn på kärlek

Det finns ett program på SVT play som lyfter upp just det. Hur vi från barnsben uppmuntras till att vara helt självständiga och oberoende andra- att klara sig själv är något fint och något vi värderar högt. Vi har läst lite om det i skolan också- att i andra kulturer lyfter de istället fram att det är fint att vara beroende andra i sin framgång.


Det programmet på SVT play gjorde mig lite illamående faktiskt. Att den svenska kulturen verkar leda till att folk blir mer och mer ensamma. Och så inser jag att kulturen styrs av befolkningen och jag är en del av befolkningen. Hur allting bygger på små beteenden i vardagen, till exempel när jag stirrar ner i mobilen på morgonarna o glömmer hejja på busschauffören. 

Som min kloka vän Felicia uttryckt sig: det kan säkert till stor del handla om klimatet vi växer upp i och omgivningen som formar oss. Vi kan skylla på så mycket annat- på kulturen vi lever i- på media- men vad hjälper det- det är oss själva vi måste börja med.

So how to apply this on my life nr1: slopa mobilen lite oftare seriöst soffipropp hur svårt kan det vara. Och hur ofta ska jag behöva påminna mig själv om det. Den stjäl mycket närvaro av nuet och människorna omkring om man säger såååå. Nr2: "Personen framför mig är den viktigaste personen i mitt liv just nu." Jag gillar det uttrycket. Så man ser människorna i sin omgivning. Nr3. Hur prioriterar o tar jag hand om mina nära relationer som jag är placerad i? Att tänka på den litegranna. O förhoppningsvis leder den tanken till någon typ av förändring rent praktiskt, för annars spelar ju inte kloka tankar så stor roll. 

Nu mina vänner. Brasan brinner. Emelie är i Uppsala o jag har bäddat upp här nere som omväxling. John blund I am so very ready for you 💪


Lite så vi rullar

Tandborsthäng med lilla brodern


RSS 2.0