Jobbhelg

Jag är så glad för min familj, mormor, Ulla Ingmar, och övriga trogna läsare. Jag saknar er! Längtar hem titt som tätt. Men ändå jätteglad o vara här. Får se o lära mig så mycket! Denna helg jobbar jag 7-18 både lördag och söndag, långa dagar! Har blivit lite småkrasslig men är på bättringsvägen. Dagen på jobbet var bra och ikväll är jag tvungen att vara hemma och kurera mig trots att det är sol varmt och en underbar sommarkväll. Jag bakar lite kakor och ska snart krypa till kojs, upp tidigt imorgon igen! 

Första tiden i bilder

Ska försöka skriva om hur jag har det på jobbet och så, men inte just idag! Det får bli en annan gång. Jobbar på häktet. Men sålänge får det bli lite bilder från vad jag har sysselsatt mig med den första tiden här. 
 
såhär går jag klädd på häktet
 
havet havet havet, dit åker jag så fort jag får chansen 
 
 
 
vilken folkfest det är med VM! I LOVE IT. Här var vi med 15 000 andra på Ullevi o hejade på Sverige. 
 
Vilken tur jag har att de finns så fina människor o hänga med här på västkusten
 
Såhär fint utsikt bjöds det på på midsommarafton 
 
o såhär fint sällskap <3 världsbästa banani 
 
Mitt och Sofias första gemensamma barn- välkommen NOMIE <3 
 
Här döptes Nomie 

Lägenheten

Här bor jag! 
 
 
 
Mitt i stan. Mellan brunnsparken och operan. I feel superblessed. Jag önskade mig en liten etta mitt i stan. O det var precis vad jag lyckades få tag på! Det var länge sen jag bodde själv inser jag, så det är en omställning! Ropar alltid hallå till mig själv när jag kommer hem. Men börjar vänja mig.. :) 
 

MEN HALLÅ DÄR

NEJMEN HALLIHALLÅ, det var inte igår! Har många gånger tänkt på att jag vill damma av denna blogg och göra ett inlägg lite nu och då. Det har ju gått över ett år sen sist! Ett år ja, och jag har lyckats klara av ännu ett år på universitet. Om allt forsätter såhär kommer jag alltså bli legitimerad psykolog. Rätt knas. Vet inte hur det känns direkt. Gillar o plugga det jag gör, men att jobba med det, de känn långt borta. Anyway. Hur summerar man ett år, jag vet inte. Tror jag skippar det. Vad som händer nu är att jag hänger i Göteborg! Men det får bli ett eget blogginlägg. Detta inlägg får avslutas med några bilder från studenten. Lilla broder har ju alltså lyckats ta studenten, inte illa. Vilken fin dag det var <3 
 
 
 
 

RSS 2.0