Standard

Men hejsvejshallådär! Helgen var superfin med finbesök från mor o far. Gick på stan, hängde här hemma i lägenheten. Tog de lungt o hade de skönt. Fylla år gör de ju båda två här i nov/ dec så jag fixade en födelsedagsmiddag gottgottgottttt.
Just nu rullar livet på med helt vanliga dagar. Mitt liv denna höst består huvudsakligen av av skola jobb gym, och så beachvolley och nära och kära. Bra grejer. Så igår var det skola, ny kurs- arbets och organisations psykologi. Väldigt kul ämne!!! Verkligen. Sen jobbade jag efter de. Sen idag var de skola igen. Gick till gymmet och körde huvudsakligen konditionsträning. Älskaälska känna hjärtat pumpapumpa på o sen kroppen är hel o frisk o stark. De är den bästa känslan o jag är såsåsåså glad att jag inte har skador någonstans som begränsar mig. Sen hem, laga middag, sen läste jag kursbok. Jaani detta var väl inte det mest spännande inlägget kanske. Nästa gång kanske jag kan skicka med lite bilder från min nya mobil som jag köpt! Kramkramkram och nu inte länge kvar till efterlängtad första advendtlussebulle! 

Fest i november for the win

Det ska jag nog ha varje år! November tycker jag verkligen är tråkigaste månaden. SÅ MÖRKT. Kallt. Grått. Menmenmen. 100års fest livar upp!! Så fin helg!! Så himla smidigt samarbete med Satin också där vi styrde festen, så de var ju lyxlyx. Så hela lördagen tog jag Emelie Matilda Paulina till att ta de lugnt tillsammans, fixa oss, kvalitétstid! 
 
Nu tillbaka i Stockholm! Locus som stället heter här där jag bor är ju ett favoritställe på jorden. Går bara runt och myser i min lägenhet. Tog en avstickare till gymmet o tränade så hårt att jag haft ont i huvet hela resten av dagen heheh oooops. Men roligt var det! Lär mig lite roliga nya saker. Igår hade vi personalmöte här på jobbet vilket kändes bra. Sen på kvällen hade vi något som heter "Andrum". Ungdomarna får önska tema och sen diskuterar vi det tillsammans. Så bra grej! Så högt i tak och alla åsikter är tillåtna! Väldigt viktigt att få reflektera kring olika frågor. Val, objektifiering, sexism är exempel på teman vi haft uppe. Heja Locus! Veckan förövrigt är riktigt lugn vilket känns så skönt. Har lite skolarbete att pyssla med om jag vill för är i princip klar med det jag måste göra. Klassen har skrivit uppsatser om "olikhet i hälsa" utifrån till exempel kön/sexuell läggning/ etnicitet/ ålder. Jag skrev om ungdomar med olika etniciteter. Kursansvarig har nu lagt upp alla personer i klassens uppsatser så då går de o sitta o läsa om vad alla andra skrivit om! De tänkte jag gå iväg till kungliga biblioteket och fortsätta göra imorgon. Sen i helgen kommer mor och far hit så det ser jag också fram emot! Kram på er alla fina! 

Dream team

Så denna helg fick kom dessa två o hängde med mig hela helgen så jag är världens lyckligaste!!!! Lilleman och Alicia - som båda två lyckats haffa världens kap om du frågar mig. Vi har bara myyyst hela helgen. Ätit. Tagit de lugnt. Tränat. Ätit igen. Osv. Jobb igårkväll. Vad skönt det är att jag nu verkligen börjar lära känna dem som bor där.. de betyder väldigt mycket för mig.. bara småsaker som att veta vilken humor som är speciellt för vissa eller klädstil eller såna saker.. Det har varit, och är, mycket nytt folk som kommer in och ut i mitt liv hela tiden, vilket gör att jag uppskattar ännu mer relationer som dels funnits länge (familj och vänner) men också de relationer som återkommer i min vardag och inte endast är tillfälliga. De är fint! 
 
I skolan läser vi en kurs som heter samhälle och hälsa, väldigt intressant! De är inte en pina att ta sig an kursboken utan snarare tvärt om :) Har också fått reda på att jag klarade tentan i vetenskapsteorin som var mer kämpig så de känns väldig sköööönt o jag är stolt över hur hårt jag kämpade de sista dagarna vilket också gjorde att jag klarade den, känns så värt o slippa sitta o tragla med den igen utan istället kunna ta ledigt typ ikväll :) :) 
 
Helgen som kommer händer nåt kuuuul, jag, Emelie, Matilda, Paulina har ju varit vänenr sen barnsben. Vi har alltid pratat om att de åren vi fyller 25 ska vi ha en 100års fest tillsammans och nu är det så att Matilda o Paulina redan har fyllt, och jag och Emelie fyller i fabruari och mars. Så festen blir mitt emellan- dvs på lördag!!!! Hur taggat. Jag kan inte vänta. 5 dagar kvar!! Så de är lite olika typ av planering för det just nu :) Festen är på en nattklubb i Örebro, familj o vänner från olika tid i livet kommer vara där, de kommer vara gemenskap lekar mingel dans o fest hela natten !!!! 
 
Vänner sen gosedjurstiden <3

Höstlov

Well, inte så långt höstlov direkt, men räknande ut att jag fick höstlov mellan torsdag lunch till måndag wiii. Skrev tenta på torsdag f.m. Väldigt skönt att få den gjord. Den kändes inte så bra tyvärr, håller tummarna nu. Imorgon börjar ny kurs och nu ska jag vara noggrann med att vara med från början! Våra kurser är ofta så pass korta att det finns liksom ingen tid att ta ikapp det som inte hinns med innan det är dags o tenta av den. 
 
Anyhow. Detta lilla minihöstlov började jag med att spela beachvolleyboll som jag gör varje torsdag vilket jag älskar! Sen fredag tog jag tåget till Linköping där en helhelg med systeryster väntade. SÅ mysigt. Vad har vi gjort. Tagit det väldigt lugnt. Fikat. Gått upp på stan. Pratat om hennes bröllop (!!!!). Kollat ljusen på kyrkogård. Åt hotellfrukost imorse. Båda behövde verkligen en lugn helg. Nu på bussen till Sthlm igen. I e.m ska jag jobba igen vilket jag sett fram emot. Söndagar är min favoritdag att jobba eftersom alla är hemma då, alla ska upp till skolan på måndagen. Så då får jag träffa allihopaaaa. Äta middag o så. De är så fint. 
 
 
 

RSS 2.0