Rutiner

Dagarna rullar på här. Hinner jag med? Ja jo, men ändå okej. I fredags hade jag alltså en 5 h lång tenta med frågor som rörde allt mellan himmel och jord. Jag skrev o skrev o skrev o skrev. Hade kunnat sitta 5 h till. Lunchlådan hann jag inte äta. Känslan efteråt var ändå okej . Har inte tänkt på tentan många sekunder efter jag gick ut ur salen om jag ska vara ärlig. Nu ska den rättas och får väl svar här inom kort. Hoppas såklart slippa göra om den.
 
Det som hänt som är väldigt roligt är att jag har fått hänga mer med dem jag bor med! SÅ FINA. Det är cirka 10 ungdomar som bor på detta stödboende. Jag bor alltså i egen lägenhet på översta våningen med eget kök osv. De andra har varsit rum och gemensamma ytor med kök, matsal och så. Har jobbat några pass. Då lagar jag middag, käkar med dem,  bakar något med dom, äter kvällsmacka med dem. Så fint o få börja lära känna dem. Ska vara noga med att kunna hålla samma fokus på skolan även fast jag även har detta jobb! Har ju inte jobbat samtidigt som jag pluggar förut. (dock känns ju detta jobb som ett bra jobb att ha om något vid sidan av studier). Men vill ha full fokus och få ut så mycket som möjligt av utbilndningen!! Priviligerad att få gå där, när jag kom in var det 80 antagna och drygt 2500 reserver. Så är tacksam och vill ta vara på dessa år så mycket jag kan. 
 
Den här veckan har jag känt mig lite tankspridd och frånvarande, tack och lov är det otroligt lugn vecka på skolan så jag klarar ändå plugget fint. Här kommer en liten hög med bilder från förra veckan! 
 
Saknar er alla nära och kära! Skicka gärna en hälsning hur ni har det där hemma och vad som händer i era liv! Kramkramkram
 
 
 
 
många timmar hit och dit att nöta in gammal kunskap
 
hejja hjärnan jobba jobba
 
blod till knoppen 
 
För vi skrev tentaaaa och firade med att spela beer pong turnering på kvällen, åkte dock ut första matchen hehehhe
 
 

Kommentarer
Postat av: Birgitta

Sofie,
Ville bara tala om att jag ser din blogg! Lycka till hela terminen!

Svar: Å vad kul o höra! kram på dig!
Sofie Sjöberg

2018-09-19 @ 23:03:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0