Liten blir stor

 
Jaaani då var inte lilleman tonåring längre ujujuj.. tänka sig. 20 bast. Ändå roligt måste jag säga. Snart är vi "lika gamla", de blir soft. Ju äldre vi blir ju mindre blir glappet så att säga. Det är ju större skillnad mellan 13 och 18 än 20 och 25! han kommer ikapp.
 
Här i Stockholm har jag jättefina dagar måste jag säga, idag har varit massa fina stunder. Med sandy o fliselis i skolan. Håller på o avslutar en kurs. Skriver rapport o förbereder redovisning osv. Alltid är det massa mer jobb än man tror så den lediga fredagen vi jobbat för att få blev icke verklighet rackarns. Spelade beachvolley ikväll i vanlig ordning. Har precis nattstädat lite här i lägenheten heheh så jag hinner gå till gymmet istället för hem o städa efter universitetet imorgon innan jag får besök av världsfina tjejr, Sofia åker från gbg mary gabbi från örebro. Har helt ärligt snarare räknat ner inför denna helg än för australien nästa helg!! Mat inköpslistan är skriven och därmed också hela helgens enda planer!! Kvalitétstid deluxe. 
 
Igår hade jag avslutningsmiddag med den tjejen som jag varit "storasyster" för via organisationen tjejzonen, eftersom man ses ett år, vilket vi har gjort nu. Vad fort ett år gått och vad många mysiga stunder vi haft! Bild på helt okej goda pizzor som vi konstaterade. Inte bästa och inte sämsta vi ätit i livet. 
 
Hörreni. Hög tid o sova sen länge. Hoppas ni mår bra i det regniga vintervädret. Kramkramkram 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0