Etapper

Hemligheten för att klara att läsa artiklar på engelska en hel dag... byta plats hehehe. Första etappen - hemma. Andra etappen - kungliga biblioteket. Träningspaus. Tredje etappen - kungliga biblioteket. Fjärde etappen- espresso house. Jag önskar jag jade lättare för o läsa artiklar o sånt där alltså. Min hjärna tycker de är kul cirka 20 sekunder. Nej nu överdrev jag. 8 max 10 sek, resten får jag tvinga fram. jag önskar så jag var bättre på det!! Jag vill ju liksom veta de som står det är ju intressant !!! De är det som är störigt!! Men gillar mer o lyssna än o läsa. Wellwell. Några få dagar kvar innan sommarlov 

(null)

(null)
I väntan på att kunna press-to-handstand får jag nöja mig med diverse övningar som ska ta mig dit... om ett år kanske 😅😅 så mycket grejer jag aldrig nånsin tänkt på behövs för o klara av de... flexibilitet tex. Stretchar som aldrig förr 🤸‍♂️Sista spurten

Vänner det har varit BRÖLLOP o jag antar att de flesta av er som läser bloggen själva var där hihihooo underbart o träffa alla där😍😍 bilder får jag posta från de nån gång. Nu är jag i fina Sthlm o jag kämparkämpar på med sista inlämningarna och jag LÄNGTAR tills fredag kl 16 då allt ska vara inskickat o klart o jag ska börja på ett nytt sommarkapitel i livet innefattande fr.a jobb o träning o mycket vila o ta de lugnt o jag ser verkligen fram emot deeeet 

Home sweetest sweetest home ever

Flygresan hem var katastrof hahaha usch o fy vad dåligt jag mådde. Det var långa 30 h o jag var ett vrak när jag kom hem, genomförkyld o jetlagad var jag som sällskap till min broder som kom upp till sthlm för o hängaaa. 
OJJ vad fint o vara hemma. Har liksom pirr i kroppen för jag tycker så mycket om livet här. This is where I belong 🙂 Spatserade genom humlegården till kungliga bibilioteket imorse och de är så grönt o fint här i Sverige. O jättefint o vara tillbaka på Locus, o om än inte i samma stad så i samma land som familj o sådär!
Dessa veckor av plugg är såna uppgifter igen som jag kommer kunna titta tillbaka på och känna mig odödlig heheh, fy vad svårt det är. O så ensamt o sitta själv o skriva hela dagarna.. vill ju prata o diskutera med någon. Jetlagad som jag är så vaknade jag 4, befann mig på espresso house klockan 7 och de har gått så bra idag för mig o skriva tack o lov hejjahejja. Tog en shoppingpaus för att hitta skor och sådär till bröllopet!! Snartsnartsnart är de dags!!!
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Nedräkning

Nu är det nedräkning på riktigt här.. kan ju typ räkna ner timmarna nu. Cirka 55 h kvar (okej det kanske inte alls stämmer men alldeles för trött för o räkna en vända till på de där). Jag känner mig så fullproppad på intryck o upplevelser att jag skulle kunna krypa ihop i en grotta i några månader för o bara smälta allt. Den här resan har liksom varit så mycket inom så många områden. Om jag skulle fortsätta såhär skulle jag garanterat bli utmattad socialt osv 😅 (vilket hänt mig en sommar för några år sen) (vilket var så tråkigt pga älskar älskar människor men då kunde jag inte hantera dem). O de vill jag ju inte ska hända. Men nu är de 2,5 veckor kvar till alla uppsatser o quiz ska vara inlämnade o har gjort ett dag för dag schema för vilka paragrafer jag måste hinna skriva vilka dagar för o ro i land detta 🙃 har även planerat många lediga dagar runt BRÖLLOPEEEEEET som jag ser så mycket fram emot!! O som jag önskar jag hade kunnat spenderat ännu mer tid för nu innan o sådär MEN ändå SÅ GLAD att de gick o få ihop att avslutan kurser o liknande på distans så jag kunde åka till Australien 🌴☀️ O den fredag kväll när allt är inlämnat... Då kom jag på mig själv att skriva in att kalendern att gå till gymmet o leka runt hela kvällen hehehh jag insåg när jag skrivit in de i kalendern att jag är ju typ tragisk men alltså oj jag saknar mitt gym !!!

Jag vill skriva många blogg inlägg om många saker - typ idag åkte jag o hälsade på en vän jag träffat här o hennes familj. De bjöd mig på all Australiensk mat man nånsin kan komma åt o vi hade de bara såå mysigt. Imorgon blir de o skriva ett grupparbete om olika perspektiv på adoption och hur det kan utnyttjas och bli "global handel". Sen ska jag åka ner o tacka av stranden o sådär 💙🌊 dags o sova. Har gått o blivit förkyld på kuppen. Puss o kram skumbanan

(null)

(null)

(null)Guldhelg på guldkusten

Min sista helg i Australien spenderades på guld kusten som staden heter ☀️De bästa har varit att få skrattaskratta o mysa massor fellepelle o sandylove o Ylva som vi hälsade på där 💕❤️ 
(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)
Gold Coast


(null)

(null)
(null)
(null)

Gold coast är ändå ett bra namn på en stad ☀️

Kaffe på det

Okeeeej jag vet att många är otroligt trött på att höra mig säga detta hhehehe men helt ärligt, dags att prata lite om kaffe. jag kan inte sluta förundras hur mycket du piggar upp min hjärna. 2 år gick jag på universitet o somnade på allt förmåga föreläsningar o på bibliotek på en tenta (!!!!!! okej skäms nästan lite för denna heheh ingen märkte lovar tog bara en snabb effektiv powernap) men blev bara sååå trööööötttt hela tiden o inte visste jag att kaffet kunde komma som räddaren i nöden. Och kan faktiskt inte hålla med om att det är dumt att börja för att du kommer bli fast- för saken är att min baseline var så otroligt låg, så jag hade liksom inte så mycket att förlora med att bli beroende av de där koffeinet. 
Jag har bara ebraceat att precis som min kropp behöver mat behöver min hjärna kaffe. Känns typ som mitt liv kan delas in i: 
livet innan kaffe- livet efter kaffe.

Dagens hyllning till dig som kom på kaffe ❤ 
O ibland då är de ju till och med riktigt gootttt typ dessa gånger

(null)

(null)

(null)
Hejja hejja uppsatserna det tar sig !!!
En hög med kattungar

Mina housies är bäst i världen just sayin. Vi lyckas alltid tränga ihop oss på samma lilla yta märker vi. O som Sandy sa idag när alla hängde i köket : we are like a bunch of kittens, always staying on the top of each other 

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)
Fullspäckad torsdag

Torsdagar är fullspäckad i schemat pga enda dagen jag behöver vara på universitet. Har föreläsning och seminarium i alla tre ämnen på denna dag så just nu känns min hjärna som potatismos 🙃 idag har vi pratat om:

Global konsumption- genomgående i denna kurs är hur stor del av vårt liv som handlar om konsumtion. Inte bara att jag går och köper kläder, utan vi kan också konsumera upplevelser till exempel. Idag har vi pratat om turism, varför är det så populärt att resa? Varför vill vi åka till platser vi ofta redan har sett på en bild? Som att jag precis var i Sydney och såg operahuset. Jag vet ju redan hur det ser ut..? Vad är det egentligen som är så lockande o varför så populärt?
Kriminologin - (SÅ intressant min favvofavvo kurs ser alltid fram emot att plugga det. Kursledaren är SÅ bra och gör så spännande upplägg med att alltid knyta teorin till verkliga fall som vi ska kolla på och diskutera och sådär..) Vi har pratat om hur det påverkar ifall en tonåring tidigt får en "stämpel" som kriminell. Att denna stämpel faktiskt gör att personen fortsätter vara kriminell eftersom det blir en del av hens identitet.
Antropologi-idag har vi pratat om hur religioner sprids/ärvs vidare. Vissa religioner har skrifter, andra religioner eller häxkrafter etc har inga skrifter utan sprids muntligt/ med olika ritualer osv osv. 

Okej det där var en väldigt trött och översiktlig liten sammanfattning pga min hjärna är så trötter! Men det är en liten inblick i vad jag har gjort idag på Monash University 🙂 sitter o ska göra ett avslutande quiz o sen ta kväll! 

 Så vardagen har rullat igång och allt funkar fint🤸‍♂️  Helgens planer är att träffa vänner o skriva uppsats.  Kramkramkram på er 💕

(null)

(null)
Bild från sista morgonen i NZ.. so much beauty☀️💙


RSS 2.0